PROMOSI KAD KAHWIN LUVLYSIS BERMULA 1 APRIL 2012 HINGGA 31 MEI 2012. KLIK SINI UNTUK KETERANGAN LANJUT.


Untuk makluman, kami juga sedia menerima tempahan untuk NON-Muslim wedding card. Anda boleh pilih design & kami akan tukar wording mengikut wording yang anda request. Sampaikan berita baik ini kepada semua kawan2 ya!! Thanksss! Love you all!!

KLIK LIKE UNTUK UPDATE TERKINI DI FACEBOOK

PROMOSI

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Pihak LS nak maklumkan bahawa kami sedang mengadakan promosi bagi menghargai pelanggan2 kami. Promosi ini bermula dari 1 April 2012 dan akan berakhir pada 31 Mei 2012.

Promosi yang kami adakan ialah :

UNTUK TEMPAHAN 1000 PCS KAD EKONOMI
  • Untuk semua tempahan Kad Ekonomi berjumlah 1000 pcs, kami akan memberikan anda Kad Poskad (Full Color) dengan design yang sama dengan Kad Ekonomi yang anda tempah sebanyak 20 pcs berserta sampul dengan jumlah yang sama. Tiada cas yang dikenakan untuk Kad Poskad & Sampul tersebut.

Jadi anda akan menerima :


Kad Ekonomi : 980 pcs 
Kad Poskad (Full Color) + Sampul : 20 pcs
Harga yang perlu dibayar = RM100 SAHAJA!!!


 UNTUK TEMPAHAN 500 PCS KAD EKONOMI
  • Untuk semua tempahan Kad Ekonomi berjumlah 500 pcs, kami akan memberikan anda Kad Poskad (Full Color) dengan design yang sama dengan Kad Ekonomi yang anda tempah sebanyak 10 pcs berserta sampul dengan jumlah yang sama. Tiada cas yang dikenakan untuk Kad Poskad & Sampul tersebut.

Jadi anda akan menerima :


Kad Ekonomi : 490 pcs 
Kad Poskad (Full Color) + Sampul : 10 pcs
Harga yang perlu dibayar = RM75 SAHAJA!!!
Cepat tempah sekarang!!! Sila KLIK SINI untuk mengetahui cara-cara untuk membuat tempahan. Terima kasih kepada semua yang sentiasa menyokong pihak LuvlySis. Tanpa anda, siapalah kami.