PROMOSI KAD KAHWIN LUVLYSIS BERMULA 1 APRIL 2012 HINGGA 31 MEI 2012. KLIK SINI UNTUK KETERANGAN LANJUT.


Untuk makluman, kami juga sedia menerima tempahan untuk NON-Muslim wedding card. Anda boleh pilih design & kami akan tukar wording mengikut wording yang anda request. Sampaikan berita baik ini kepada semua kawan2 ya!! Thanksss! Love you all!!

KLIK LIKE UNTUK UPDATE TERKINI DI FACEBOOK

Wednesday, March 21, 2012

KAD LUVLY DAMIA


 SPESIFIKASI KAD 

·         Warna
·         Lipatan : 2 Lipatan
·         Warna Tulisan : Bergantung kepada kesesuaian design kad
·         Saiz : 99mm x 210mm (Potrait)210mm x 99mm (Lanscape)
·         Tiada caj tambahan dikenakan untuk artwork, pelan, gambar & kad 2 pihak  
·         Harga mengikut pilihan kertas (harga tidak termasuk sampul) :


·         Tambahan RM0.05 sekeping untuk sampul berwarna putih (jika mahu)

KOD : LUVLY DAMIA 1
(Potrait)

KOD : LUVLY DAMIA 2
(Landscape)

KOD : LUVLY DAMIA 3
(Landscape)

KOD : LUVLY DAMIA 4
(Landscape)

With Luv,

Truly Trendy

KAD SWEET DAMIA

SPESIFIKASI KAD :
·         Warna
·         Lipatan : 2 Lipatan
·         Warna Tulisan : Bergantung kepada kesesuaian design kad
·         Saiz : 148.5mm x 105mm (Potrait), 105mm x 148.5mm (Landscape)
·         Tiada caj tambahan dikenakan untuk artwork, pelan, gambar & kad 2 pihak  
·         Harga mengikut pilihan kertas (harga tidak termasuk sampul):


·         Tambahan RM0.05 sekeping untuk sampul berwarna putih (jika mahu)


KOD : SWEET DAMIA 1
(Potrait)

KOD : SWEET DAMIA 2
(Landscape)

KOD : SWEET DAMIA 3
(Landscape)
KOD : SWEET DAMIA 4
(Landscape)

With Luv,

Truly Trendy

KAD SWEET DAMIA EKONOMI

SPESIFIKASI KAD
·   Hitam/Putih (B/W)
·   Lipatan : 2 Lipatan
·   Saiz :  148.5mm x 105mm (Potrait), 105mm x 148.5mm (Lanscape)
·   Tiada caj tambahan dikenakan untuk artwork, pelan, gambar & kad 2 pihak  
·   Warna kertas : Mengikut kehendak pelanggan
·    Harga (harga tidak termasuk sampul) :


Tambahan RM0.05 sekeping untuk sampul berwarna putih (jika mahu)


KOD : DAMIA EKO 1
(Potrait)

KOD : DAMIA EKO 2
(Lanscape)

KOD : DAMIA EKO 3
(Lanscape)


KOD : DAMIA EKO 4
(Lanscape)

With Luv,

Truly Trendy

Sunday, March 11, 2012

KAD POSKAD (SEKEPING)

Assalamualaikum & selamat sejahtera.
Update kali ni, KAD POSKAD. Dah lama LS nak buat kad ni tapi sekarang baru ada kesempatan. Kad Poskad ni adalah kad jenis sekeping (depan & belakang). Kad ni macam poskad cuma dia ada bahagian belakang. Poskad bahagian depan jer kan? Kad ni sesuai untuk bakal pengantin yang inginkan kad warna tapi dengan harga yang lebih rendah.

Anda boleh memilih mana2 design dalam koleksi kad kahwin LuvlySis untuk dijadikan kad poskad selain dari sampel kad di bawah ini. Harap maklum.

Spesifikasi kad adalah seperti di bawah :


SPESIFIKASI KAD
·         Warna
·         Lipatan : Tiada lipatan (sekeping)
                                                  i.      Bahagian Hadapan : Nama & Walimatul Urus
                                                ii.      Bahagian Belakang : Hadis & Pelan
·         Warna Tulisan : Bergantung kepada kesesuaian design kad
·         Saiz : 99mm x 210mm (Potrait)
·         Tiada caj tambahan dikenakan untuk artwork & pelan
·         Harga mengikut pilihan kertas (harga tidak termasuk sampul) :


·         Tambahan RM0.05 sekeping untuk sampul berwarna putih (jika mahu)

 KOD : POSKAD 1

  KOD : POSKAD 2

 KOD : POSKAD 3

  KOD : POSKAD 4


  KOD : POSKAD  5 

  KOD : POSKAD   6



With Luv,

Truly Trendy
 

Saturday, March 10, 2012

KAD SPECIAL EDITION : KAD FB

 SPESIFIKASI KAD 

·         Warna
·         Lipatan : 2 Lipatan
·         Warna Tulisan : Bergantung kepada kesesuaian design kad
·         Saiz : 210mm x 99mm (Lanscape)
·         Tiada caj tambahan dikenakan untuk artwork, pelan, gambar & kad 2 pihak  
·         Harga mengikut pilihan kertas (harga tidak termasuk sampul) :



·         Tambahan RM0.05 sekeping untuk sampul berwarna putih (jika mahu).

 KOD : FB 1


 KOD : FB 2

With Luv,

Truly Trendy

KAD SPECIAL EDITION : KAD SWEET FB


SPESIFIKASI KAD :
·         Warna
·         Lipatan : 2 Lipatan
·         Warna Tulisan : Bergantung kepada kesesuaian design kad
·         Saiz : 105mm x 148.5mm (Landscape)
·         Tiada caj tambahan dikenakan untuk artwork, pelan, gambar & kad 2 pihak  
·         Harga mengikut pilihan kertas (harga tidak termasuk sampul):


·         Tambahan RM0.05 sekeping untuk sampul berwarna putih (jika mahu)

  KOD : SWEET FB 1

   KOD : SWEET FB 2

With Luv,

Truly Trendy

KAD SPECIAL EDITION : FB EKONOMI

SPESIFIKASI KAD
·   Hitam/Putih (B/W)
·   Lipatan : 2 Lipatan
·   Saiz : 105mm x 148.5mm (Lanscape)
·   Tiada caj tambahan dikenakan untuk artwork, pelan, gambar & kad 2 pihak  
·   Warna kertas : Mengikut kehendak pelanggan
·    Harga (harga tidak termasuk sampul) :


Tambahan RM0.05 sekeping untuk sampul berwarna putih (jika mahu)

 KOD : FB EKO 

With Luv,

Truly Trendy

Thursday, March 1, 2012

KAD SPECIAL EDITION : SWEET ANGRY BIRD EKONOMI

SPESIFIKASI KAD
·   Hitam/Putih (B/W)
·   Lipatan : 2 Lipatan
·   Saiz : 105mm x 148.5mm (Lanscape)
·   Tiada caj tambahan dikenakan untuk artwork, pelan, gambar & kad 2 pihak  
·   Warna kertas : Mengikut kehendak pelanggan
·    Harga (harga tidak termasuk sampul) :


Tambahan RM0.05 sekeping untuk sampul berwarna putih (jika mahu)

  KOD : ANGRY BIRD EKO 1
 KOD : ANGRY BIRD EKO 2
 
KOD : ANGRY BIRD EKO 3


With Luv,

Truly Trendy

KAD SPECIAL EDITION : SWEET ANGRY BIRD

Assalamualaikum & salam sejahtera. Sebelum ni LS dah update kad angry bird kan? Update kali ni, saiz dia kecik sket (sama cam saiz kad2 yang berkod "sweet" yang lain). Bezanya, kad ni jenis lanscape & bukan potrait macam kad2 sweet yang lain.  Jom layan...


SPESIFIKASI KAD :
·         Warna
·         Lipatan : 2 Lipatan
·         Warna Tulisan : Bergantung kepada kesesuaian design kad
·         Saiz : 105mm x 148.5mm (Landscape)
·         Tiada caj tambahan dikenakan untuk artwork, pelan, gambar & kad 2 pihak  
·         Harga mengikut pilihan kertas (harga tidak termasuk sampul):


·         Tambahan RM0.05 sekeping untuk sampul berwarna putih (jika mahu)
 KOD : SWEET ANGRY BIRD 1
  KOD : SWEET ANGRY BIRD 2
 KOD : SWEET ANGRY BIRD 3

With Luv,

Truly Trendy