PROMOSI KAD KAHWIN LUVLYSIS BERMULA 1 APRIL 2012 HINGGA 31 MEI 2012. KLIK SINI UNTUK KETERANGAN LANJUT.


Untuk makluman, kami juga sedia menerima tempahan untuk NON-Muslim wedding card. Anda boleh pilih design & kami akan tukar wording mengikut wording yang anda request. Sampaikan berita baik ini kepada semua kawan2 ya!! Thanksss! Love you all!!

KLIK LIKE UNTUK UPDATE TERKINI DI FACEBOOK

HOW TO ORDER

UNTUK MAKLUMAN ANDA SEMUA

Harga Kad Kahwin LuvlySis adalah tidak termasuk harga sampul. Ini adalah kerana:

1.  Kebanyakan penduduk di kawasan Butik LS (Kampung Pekan Sebelah, Bujang, Merbok)  ni kebiasaannya bagi kad-kad ke rumah tanpa sampul. Oleh sebab itu, kami tidak memasukkan kos sampul ke dalam harga kad kahwin supaya tidak berlaku pembaziran kepada penduduk di kawasan Butik LS ni juga kepada anda semua. Kalau tempah kad yang dah dimasukkan sekali kos sampul, tapi tak guna sampul tu, membazir la kan?

2.    Tak semua kad anda perlu disertakan sampul (terutama yg nak bg kepada jiran-jiran terdekat tu kan?) jadi, anda boleh menempah sampul mengikut keperluan anda (terutamanya untuk pos kepada sahabat-handai) dan bukan mengikut jumlah tempahan kad. Contoh : Tempahan kad kahwin 1000 pcs. Jumlah sampul yang dikehendaki  hanya  500 pcs sahaja. Jadi, anda boleh tempah sampul untuk 500 pcs tu sahaja. RM0.05 sen pon berharga tau.  Dah berapa ringgit dah boleh jimat kat situ kan? Nak kahwin ni perlu banyak belanja. So, dapat jimat sikit pon dah kira ok la tu.  ;p

3.   Setelah ditambah dengan kos tambahan untuk sampul, harga keseluruhan Kad Kahwin LuvlySis masih lagi murah kan? 


**********************************************

Berikut adalah langkah-langkah untuk membuat tempahan kad kahwin di LuvlySis

1. Emelkan maklumat lengkap anda seperti di bawah (copy & paste details di bawah masa nak emel yer)

Subject Emel : TEMPAHAN KAD KAHWIN

Nama Hadapan Kad :

Nama Pengantin :
Nama Pasangan :
Nama Bapa Pengantin :
Nama Ibu Pengantin :
Hari :
Tarikh :
Bersamaan (Tarikh bulan Islam) :
Alamat :
Pilihan Hadis :
Jamuan Makan :
Turut Mengundang :
Telefon (Untuk letak dalam kad) : 
Maklumat Tambahan : 

(Maklumat di bawah ini hanya untuk tempahan kad 2 pihak sahaja)
Nama Bapa Pasangan :
Nama Ibu Pasangan : 
Hari :
Tarikh :
Bersamaan (Tarikh bulan Islam) :
Alamat :
Pilihan Hadis :
Jamuan Makan :
Turut Mengundang :
Telefon (Untuk letak dalam kad) : 
Maklumat Tambahan : 

Kod Kad :
Bilangan Kad :
Bilangan Sampul (jika mahu) :

(Jika lebih dari satu jenis kad)
Kod Kad :
Bilangan Kad :
Bilangan Sampul (jika mahu) :

Kod Kad :
Bilangan Kad :
Bilangan Sampul (jika mahu) :

Telefon untuk dihubungi :

serta attachkan pelan lokasi majlis ke order.luvlysis@gmail.com

3. Tunggu emel pengesahan daripada pihak LuvlySis di mana kami akan menyatakan jumlah bayaran sebenar beserta kos pos (mengikut berat kad - POSLAJU) serta deposit yang perlu anda bank in ke LuvlySis

4. Setelah kami menerima wang deposit anda, baru kami akan memproses tempahan anda.

5. Kami akan emel kepada anda "Customer Proof" untuk anda semak untuk kenalpasti kesalahan terutama ejaan & pelan pada kad anda.

6. Setelah anda meluluskan "customer proof" tersebut, kami akan memulakan proses print & pos kepada anda dalam masa 2 minggu selepas anda luluskan proof tersebut.

7.
 Kami tidak akan memulangkan wang deposit jika anda membatalkan tempahan anda. Harap maklum.

8. Jika terdapat keraguan, anda boleh menghubungi dengan cara
 SMS ke nombor berikut, 019-474 2603 (Hamdan) @ 019-289 9202 (Ain).

9. Untuk kad "URGENT", kami akan mengenakan caj sebanyak
 RM15 ke atas jumlah sebenar bayaran anda. Kami nasihatkan supaya anda menempah lebih awal untuk mengelakkan sebarang kesulitan.

 10. Anda juga boleh request "wording" atau susunan ayat mengikut citarasa anda. Jika anda berhajat untuk menggunakan "wording" sendiri atau seperti dalam kad lain di dalam koleksi LuvlySis, sila nyatakan di dalam emel anda di bahagian Maklumat Tambahan. Jika inginkan "wording" sendiri, sila attachkan bersama contoh yang anda inginkan.

11. Jika anda berhajat untuk menempah lebih dari 1 jenis kad, setiap 1 tempahan kad mestilah melebihi nilai minimum kad iaitu 100 pcs.

Selamat menjamu mata serta selamat berurusan dengan pihak LuvlySis tanpa rasa segan dan silu. Jika anda berada di area Sungai Petani serta kawasan sekitar dengannya, kunjungilah kami di, 

Butik LuvlySis,
No. 12A, Jalan Bujang Utama 1,
Taman Lembah Bujang Utama,
08100 Bedong, Kedah
(Bersebelahan MRSM Merbok)