PROMOSI KAD KAHWIN LUVLYSIS BERMULA 1 APRIL 2012 HINGGA 31 MEI 2012. KLIK SINI UNTUK KETERANGAN LANJUT.


Untuk makluman, kami juga sedia menerima tempahan untuk NON-Muslim wedding card. Anda boleh pilih design & kami akan tukar wording mengikut wording yang anda request. Sampaikan berita baik ini kepada semua kawan2 ya!! Thanksss! Love you all!!

KLIK LIKE UNTUK UPDATE TERKINI DI FACEBOOK

Sunday, March 11, 2012

KAD POSKAD (SEKEPING)

Assalamualaikum & selamat sejahtera.
Update kali ni, KAD POSKAD. Dah lama LS nak buat kad ni tapi sekarang baru ada kesempatan. Kad Poskad ni adalah kad jenis sekeping (depan & belakang). Kad ni macam poskad cuma dia ada bahagian belakang. Poskad bahagian depan jer kan? Kad ni sesuai untuk bakal pengantin yang inginkan kad warna tapi dengan harga yang lebih rendah.

Anda boleh memilih mana2 design dalam koleksi kad kahwin LuvlySis untuk dijadikan kad poskad selain dari sampel kad di bawah ini. Harap maklum.

Spesifikasi kad adalah seperti di bawah :


SPESIFIKASI KAD
·         Warna
·         Lipatan : Tiada lipatan (sekeping)
                                                  i.      Bahagian Hadapan : Nama & Walimatul Urus
                                                ii.      Bahagian Belakang : Hadis & Pelan
·         Warna Tulisan : Bergantung kepada kesesuaian design kad
·         Saiz : 99mm x 210mm (Potrait)
·         Tiada caj tambahan dikenakan untuk artwork & pelan
·         Harga mengikut pilihan kertas (harga tidak termasuk sampul) :


·         Tambahan RM0.05 sekeping untuk sampul berwarna putih (jika mahu)

 KOD : POSKAD 1

  KOD : POSKAD 2

 KOD : POSKAD 3

  KOD : POSKAD 4


  KOD : POSKAD  5 

  KOD : POSKAD   6



With Luv,

Truly Trendy
 

No comments:

Post a Comment